Slovenski skakalki med prvimi tremi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ema Klinec najboljša v kvalifikacijah uvodne tekme nove sezone.
Oglej si celoten članek

Slovenske smučarske skakalke so uspešno opravile prvo nalogo v novi sezoni svetovnega pokala. Vse so se prek kvalifikacij uvrstile na sobotno tekmo v Wisli, ki se bo začela ob 12. uri. Posebej se je izkazala Ema Klinec, ki je bila najboljša v kvalifikacijski seriji s 126,9 točke, pristala pa je pri 128,5 metra.

Tretje mesto v kvalifikacijah je zasedla Nika Križnar s 122,4 točke, pred njo je bila še Norvežanka Silje Opseth s 125,5 točke. Urška Bogataj je bila osma, Nika Prevc 30., Katra Komar 37., Jerneja Zupančič Repinc pa 40.

Ob 18.15 kvalifikacije čakajo tudi moške, Slovenijo bodo zastopali Domen Prevc, Žiga Jelar, Lovro Kos, Peter Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek. Skakalci bodo uvodno tekmo opravili v soboto ob 16.00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.