Slovenski trener favorit za klop Partizana

Foto: Profimedia
Šestinštiridesetletni Slovenec je pred prevzemom srbskega velikana.
Oglej si celoten članek

Srbski košarkarski velikan Partizan se je razšel s trenerjem Vladom Ščepanovićem. Za trenerja so bili usodni slabi rezultati na začetku sezone, pomagala mu ni niti nedeljska zmaga v ligi Aba proti Cedeviti Olimpiji.

Na obračunu proti Igokei bo ekipo začasno vodil trener mladinskega moštva Milivoje Lazić, predvsem zato, ker sta Ščepanovićeva pomočnika Aleksandar Mitrović in Dejan Mijatović pozitivna na covid-19, je sporočilo kluba povzela srbska agencija Tanjug.

Številni srbski mediji so kot favorita za prevzem trenerske funkcije pri Partizanu označili slovenskega stratega Sašo Filipovskega, ki je nazadnje v sezoni 2018/19 sedel na klopi Monaca.

"Neuradno smo izvedeli, da bo novi trener Partizana Sašo Filipovski. Uradno imenovanje se pričakuje v naslednjih dneh," so takozapisali pri Kurirju.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.