Slovenski trener v luksuzni kneževini

Foto: Profimedia
Sašo Filipovski bo po novem služboval v Monaku.
Oglej si celoten članek

Slovenski trener Sašo Filipovski je podpisal dveletno pogodbo s košarkarsko ekipo Monaco Basket Roca Team, so zapisali na strani ekipe iz Monaka. 43-letnik je bil pred tem trener turškega Banvita, z ekipo Zielona Gora je dvakrat postal poljski podprvak (2015, 2016), z ljubljansko Olimpijo pa dvakrat slovenski prvak (2004, 2005).

Z Banvitom, kjer igra tudi slovenski reprezentant Gašper Vidmar, je v prejšnji sezoni turškega prvenstva prišel v polfinale končnice in izgubil s poznejšimi prvakom Fenerbahçejem, leta 2007 pa je osvojil turški pokal.

Aprila lani je v finalu zaključnega turnirja košarkarske lige prvakov pod okriljem Fiba Europe Banvit izgubil dvoboj s špansko ekipo Iberostar Tenerife. Na tem turnirju je tedaj Monaco Basket osvojil tretje mesto; prvo tekmo z Banvotom je izgubil.

Sacramento Kings Legenda pojasnila, zakaj niso izbrali Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.