Navijač napadel ženo slovenskega trenerja, vnel se je pretep

Foto: Print Screen Foto: Print Screen Foto: Print Screen
Nekdanji selektor slovenske košarkarske reprezentance je stvari vzel v svoje roke.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski trener Memi Bečirovič, ki od leta 2016 vodi kitajski klub Jiangsu Dragons, je sredi tekme obračunal s predrznim navijačem, ker je žalil igralca Lanca Stephensona in se nato še fizično znesel nad njegovo ženo.

Neimenovan moški, domnevno član lokalne košarkarske zveze, je z agresivnim vedenjem načel potrpljenje Bečirovičeve soproge, ki ga je poskušala umiriti, s tem pa izzvala zelo burno reakcijo.

Navijač jo je najprej dvakrat jezno odrinil, nato agresivno planil na noge in jo pošteno ozmerjal.

Odločen, da takšnega vedenja ne bo trpel, si je 58-letnik košarkarski strateg z navijačem sprva izmenjal nekaj ostrih besed, nato pa mu je prisolil klofuto.

Vmes so takoj posegli varnostniki in gledalci na tribunah, tako da se je vse skupaj končalo brez resnih posledic.

Foto: Print Screen

Bečirovič je bil zaradi incidenta izključen, navijača pa so predčasno pospremili iz dvorane. Napete strasti se kljub temu niso umirile, saj se je besedni dvoboj nadaljeval tudi med zapuščanjem prizorišča, še poroča kitajska tiskovna agencija Xinhua News Agency.

Po neuradnih podatkih naj bi nekdanjemu selektorju slovenske izbrane vrste grozila najmanj ena tekma prepovedi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.