Slovenski voditelj se je nad nogometaše spravil zaradi njihove narodnosti

Foto: TV3
Foto: TV3
Na eni od slovenskih televizij je voditelj kviza skušal biti zabaven. Ni mu uspelo.
Oglej si celoten članek

Na televiziji TV3 se vrti kviz z naslovom Izberi ali poberi, v katerem tekmovalci po predhodnem opisu skušajo uganiti pravo besedo. 

V eni od nedavnih oddaj se je pojavil tudi samooklicani navijač ljubljanske Olimpije. Ko so tekmovalci skušali uganiti poimenovanje za "znano bosansko sladico", niso bili uspešni, vključno s pristašem zeleno-belih. Ko je vrsta za odgovor prišla nanj, mu je voditelj Žan Papič skušal pomagati z besedami: "Kakšen nogometaš Olimpije bi zagotovo znal iz prve povedati odgovor." 

Papič, v nekaterih krogih znan kot igralec in komik, se je najbrž želel pošaliti na račun velikega števila nogometašev Olimpije, ki prihajajo s področja bivše Jugoslavije. Seveda še zdaleč niso vsi iz BiH. Na zadnji tekmi proti Celju je imela Olimpija med osemnajsterico pravzaprav le enega nogometaša iz BiH. Igor Biščan je imel v kadru za omenjeno tekmo še enega igralca iz Srbije in peterico Hrvatov.

Rivalstvo vse hujše Bo Zahović Olimpiji speljal še enega nogometaša?

Kdo ve, morda pa je tufahija (beseda za sladico, ki so jo skušali uganiti tekmovalci kviza) na Hrvaškem prav tako priljubljena kot v BiH.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.