Sloviti boksar umrl med nažiranjem z rogljički

Foto: Twitter mario melo
V bizarnih okoliščinah je umrla argentinska športna ikona.
Oglej si celoten članek

Nekdanji argentinski boksar Mario Melo se je zgrudil med televizijskim prenosom tekmovanja v hitrostnemu hranjenju z rogljički, poročajo tamkajšnji mediji. 56-letnik je bil argetntinski in južnoameriški boksarski prvak v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja.

Melo, ki je bolehal za diabetesom, se je udeležil lokalnega festivala v argentinskem mestu Pinamar, kjer so organizirali tekmovanje v hitrostnem nažiranju. Do usodnega trenutka naj bi prišlo po zaužitju tretjega rogljička, poroča španska Marca.

Sestra pokojnega boksarja Aida Melo je za televizijsko postajo TN povedala, da se je njen brat nenadoma zgrudil med uživanjem tradicionalnega argentinskega rogljička (medialuna).

Gledalci so sprva mislili, da gre za šalo, vendar je 56-letnik še naprej hlastal za zrakom, preden so mu na pomoč priskočili gasilci, nato pa še zdravnik iz občinstva. 

Mela so odpeljali v bolnišnico, kjer je kasneje umrl.

Melo je v svoji karieri zabeležil 21 zmag (17KO) in devet porazov (5KO). Leta 1990 je bil izzivalec za naslov svetovnega prvaka v poltežki kategoriji po verziji WBA, a ga je v prvi rundi nokavtiral Američan Michael Moorer.

Argentinec se je nazadnje boril leta 1998.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.