Sloviti branilec brez odškodnine prišel k Realu

Foto: Epa
Foto: Epa
Real Madrid brez plačila odškodnine pripeljal nemškega branilca.
Oglej si celoten članek

Nemški nogometni reprezentančni branilec Antonio Rüdiger se je iz Chelseaja pridružil španskemu in evropskemu prvaku Realu Madridu, sta danes potrdila kluba. Rüdiger, ki je za Chelsea igral od leta 2017, je brez odškodnine prestopil k Realu.

Ker mu je s Chelseajem potekla pogodba, je v španski prestolnici podpisal štiriletno pogodbo, do konca sezone 2025/26. Real Madrid je v izjavi na uradni spletni strani sporočil, da bodo Rüdigerja predstavili na novinarski konferenci na klubskem poligonu 20. junija.

Devetindvajsetletni Rüdiger je s Chelseajem osvojil pokal FA, ligo prvakov, evropsko ligo, superpokal Uefe in klubsko svetovno prvenstvo.

Po poročanju španskega tiska bo Rüdiger prejel devet milijonov evrov neto plače na sezono, z vključenim bonusom v višini osem milijonov evrov in še 15 milijoni evrov provizij.

Rüdiger, ki je svojo profesionalno kariero začel pri Stuttgartu, je dve sezoni med letoma 2015 in 2017 preživel pri Romi, preden se je leta 2017 za pet let pridružil Chelseaju za 35 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.