Slovo: Haas ni "poh(a)amsal" Bedeneta

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene se ni prebil v četrtfinale turnirja ATP na Dunaju z nagradnim skladom 650 tisoč evrov. Za 204. igralca na lestvici ATP je bil v osmini finala premočan Nemec Tommy Haas, ki je po uri in 43 minutah zmagal s 4:6, 6:4 in 6:1.
Oglej si celoten članek

Dvaindvajsetletni Aljaž Bedene je navkljub porazu presegel pričakovanja v avstrijski prestolnici in se prek kvalifikacij prebil na glavni turnir. V prvem kolu kvalifikacij je premagal Francoza Stephana Roberta s 7:6 (6) in 6:3, v drugem Španca Iniga Cervantesa-Hueguna s 6:3 in 6:3, v zadnjem pa Španca Daniela Gimena Traverja s 6:4 in 7:6 (4).

V prvem kolu glavnega turnirja je na nasprotni strani mreže stal Hrvat Ivo Karlović, ki je pri izgubljenem prvem nizu s 6:7 nato dvoboj zaradi poškodbe predal.

ATP turnir na Dunaju (650 tisoč evrov), drugo kolo, rezultat:

Tommy Haas (Nem) : Aljaž Bedene (Slo) 4:6, 6:4, 6:1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.