Slovo Klepačeve in Srebotnikove

Foto: EPA
Foto: EPA
Katarini Srebotnik in Andreji Klepač se ni uspelo prebiti v polfinale turnirjuev v Palmi de Mallorci oziroma Birminghamu.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik je na turnirju WTA v Birminghamu z nagradnim skladom 820.000 dolarjev obstala v četrtfinalu konkurence ženskih dvojic. V polfinale sta brez boja proti drugima nosilkama, Srebotnikovi in njeni partnerki v igri dvojic, Američanki Abigail Spears, napredovali Američanki Raquel Atawo in Christina McHale.

Druga Slovenka Andreja Klepač je izpadla v četrtfinalu ženskih dvojic turnirja WTA na Mallorci z nagradnim skladom 226.750 dolarjev. Klepačeva in Španka Maria Jose Martinez Sanchez sta izgubili proti Srbkinji Jeleni Janković in Latvijki Anastasiji Sevastovi s 6:3, 3:6 in 3:10.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.