Slovo najboljše ekipe rednega dela

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pittsburgh Penguins so v odločilni sedmi tekmi končnice severnoameriške hokejske lige NHL po podaljšku premagali Washington Capitals s 4:3.
Oglej si celoten članek

Junak tekme je bil Nick Bonino, ki je tekmo odločil v sedmi minuti podaljška. "Prav neverjeten občutek," je dejal strelec odločilnega gola in dodal: "Res je, da so mi soigralci zelo pomagali in da je bil zaključek zato zelo lahek." Bonino je gol namreč dosegel po strelu Carla Hagelina, ko je odbiti plošček le še potisnil preko golove črte.

Dolgo je kazalo na gladko zmago Pittsburgha, ki je po golih Phila Kessla (6. in 28. minuta) in Hagelina (28.) vse do 39. minute vodil s 3:0. Tik pred koncem druge tretjine pa je znižal TJ Oshie (39.), Justin Williams (48.) in John Carlson (54.) pa sta v zadnjem delu poskrbela za izenačenje.

Slika se je spet obrnila v podaljšku, ko je Pittsburgh pokazal več igre in zasluženo dobil tekmo.

Liga NHL, končnica, 2. krog:

Vzhodna konferenca

Pittsburgh Penguins - Washington Capitals 4:3* /4:2/

* - podaljšek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.