Slovo legendarnega premierligaškega zvezdnika

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Peter Crouch je nogometne čevlje postavil v kot.
Oglej si celoten članek

Nekdanji angleški reprezentant Peter Crouch je nogometne čevlje postavil v kot. Osemintridesetletni in kar 201 cm visoki napadalec je v svoji bogati karieri odigral 42 tekem za angleško izbrano vrsto in dosegel 22 golov.

Crouch je bil član dveh velikanov angleškega nogometa, Liverpoola in Tottenhama, igral pa je tudi za Queens Park Rangers, Portsmouth, Aston Villo, Norwich City, Southampton, Stoke City in nazadnje za Burnley.

Bil je član zasedbe iz Liverpoola, ki se je leta 2007 prebila v veliki finale evropske lige prvakov in v Atenah izgubila proti italijanskemu Milanu z 1:2. Leto pred tem je z "rdečimi" osvojil angleški pokal FA.

Na klubski sceni je v premier league zabil 108 golov in je 24. najboljši strelec tega elitnega angleškega ligaškega tekmovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.