Avstrijci močno kritizirajo Hrvate

Foto: Facebook Avstrijski navijači so napolnili dvorano Žatika.
Foto: Facebook Avstrijski navijači so napolnili dvorano Žatika.
Avstrijci uvodne tekme na letošnjem rokometnem evropskem prvenstvu ne bodo ohranili v lepem spominu.
Oglej si celoten članek

V petek se je s tekmami v skupinah A in B začelo evropsko prvenstvo v rokometu, v uvodnem dvoboju skupine B je Belorusija v Poreču po napeti končnici premagala Avstrijo (27:26).

EP na Hrvaškem Takšne možnosti pripisujejo Sloveniji

V dvorani Žatika se je zbralo malce več kot 3000 navijačev, veliko jih je prišlo iz bližnje Avstrije. Toda pred srečanjem jih je čakalo neprijetno presenečenje.

"Smo v Poreču, prišli smo navijat za Avstrijo proti Belorusiji. Moram vam sporočiti, da tukaj vlada organizacijski kaos. Za 2000 navijačev je odprt le en vhod. Morali smo čakati več kot pol ure, da smo prišli v dvorano. Bil sem mnogih tekmovanjih, imam veliko izkušenj, ampak še nikoli nisem videl slabše organizacije," je za 24sata povedal avstrijski navijač in priložil fotografijo gneče pred objektom.

Ali je pol ure čakanja preveč za tekmo evropskega rokometnega prvenstva, presodite sami, verjamemo pa, da slovenski navijači (na sobotno tekmo z Makedonijo jih bo prišlo okrog 5000) v zagrebški Areni podobnih težav ne bodo imeli.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:38 13. Januar 2018.

    verjamemo pa, da slovenski navijači (na sobotno tekmo z Makedonijo jih bo prišlo okrog 5000) v zagrebški Areni podobnih težav …

  • 13:37 13. Januar 2018.

    Kaj pa lahko druga pričakuješ od Hrvatov? Naj bodo srečni, da ni še kaj hujšega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.