Smodiš in Bečirović nič več za CSKA

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenski reprezentančni krilni center Matjaž Smodiš, ki se po enoletnem odmoru zaradi poškodbe vrača v izbrano vrsto, prekinja pogodbo z moskovskim CSKA-jem.
Oglej si celoten članek

Leta 1979 rojeni igralec je svojo košarkarsko kariero začel pri Krki, od koder se je podal h Kinderju iz Bologne, oblekel pa je tudi dres Skipperja. Član moskovskega kluba je bil od sezone 2005/06, kar pomeni, da je z njim osvojil dva naslova prvaka Evrolige in šest naslovov državnega prvaka.

V dresu slovenske reprezentance je pred poletjem 2011 zaigral na 40 tekmah, kar ga uvršča na 17. mesto na večni lestvici nastopov, in zbral 369 točk, s čimer je na 11. mestu večne lestvice strelcev. Nazadnje je za zeleno-bele zaigral na evropskem prvenstvu na Poljskem, ko je Slovenija osvojila 4. mesto, potem pa moral zaradi poškodbe izpustiti celo sezono in pa tudi SP 2010.

CSKA ne računa več na Bečirovića

Potem ko je pogodbo s CSKA-jem razdrl Matjaž Smodiš, pa so iz kluba sporočili, da so se razšli tudi z drugim slovenskim košarkarjem Sanijem Bečirovićem. "Hvala, Sani," so še zapisali na uradni spletni strani moskovskega kluba. Občasni slovenski reprezentat pa je ob razdrtju pogodbe dejal: "Žal mi je, da nisem imel še ene priložnosti, da se dokažem, toda takšno je življenje. CSKA zapuščam z dobrimi občutki, klubu pa v prihodnosti želim vse najboljše."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.