Smodiš v nedeljo po 13 letih spet za Krko

Foto: ABA
Foto: ABA
Na nedeljski tekmi med Krko in Radničkim v ligi Aba se bo v novomeškem dresu po skoraj 13 letih spet potil Matjaž Smodiš. Eden najboljših slovenskih košarkarjev zadnjih let se bo po dveh mesecih priprav vrnil na parket.
Oglej si celoten članek

"Naši košarkarji se bodo v 20. krogu lige ABA na domačem igrišču pomerili z ekipo Radničkega, ki je v prvi tekmi v Kragujevcu zmagal s 84-71. Tokrat se bo ekipi prvič pridružil tudi Matjaž Smodiš, ki bo tako po skoraj 13 letih spet zaigral za Krko," so zapisali na uradni spletni strani košarkarskega kluba Krka (www.basket.krka.si).

"Matjaž je svojo vrnitev v dresu Krke napovedal konec novembra, po napornih in uspešnih pripravah pa je dva meseca kasneje pripravljen za nastop," so še dodali.

Matjaž Smodiš je imel v zadnjih letih precej težav s poškodbami, zadnjo tekmo pa je odigral aprila lani. Nekdanji slovenski reprezentant, ki je pustil velik pečat v dresu moskovskega CSKA, je s Krko naslov državnih prvakov osvojil leta 2000.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:03 2. Februar 2013.

    u penzijo starina ti...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.