Smrt haloškega nogometa

Foto: NK Zavrč/Facebook
Foto: NK Zavrč/Facebook
V nadaljevanju drugoligaške sezone bo nastopalo le še devet klubov.
Oglej si celoten članek

Pri NK Zavrč, ki je še v lanski sezoni nastopal v Prvi ligi in imel v svojih vrstah tudi takšnega zvezdnika kot je Albert Riera, se je odločil za izstop iz 2. SNL, poroča EkipaSN.

Časnik dodaja, da so dolgovi kluba, nad katerim je dolgo bdel lokalni šef Miran Vuk, očitno preveliki za nadaljevanje obstoječega delovanja in da je uprava kluba v ponedeljek o tem v ponedeljek obvestila igralce, v torek pa NZS. Krovna nogometna organizacija se uradno še ni odzvala na izstop Zavrča.

Haložani so v prvih 12 kolih letošnje 2. SNL zbrali le sedem točk in so na predzadnjem mestu, pretekli konec tedna so doma izgubili z novomeško Krko (1:2).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.