Smrt Lewandowskega pretresla tudi Kampla

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Bochumu je v sredo popoldan umrl nekdanji trener nemškega nogometnega prvoligaša Bayerja iz Leverkusna 44-letni Sascha Lewandowski.
Oglej si celoten članek

Sascha Lewandowski, ki ni v sorodu s poljskim nogometašem Robertom Lewandowskim, naj bi po poročanju portala Der Westen storil samomor. Sascha Lewandowski je od marca bolehal za sindromom izgorevanja.

Septembra 2015 je prevzel mesto trenerja pri berlinski ekipi Union, ki igra v drugi nemški ligi. Sredi februarja 2016 je odšel na bolniško, s klubom pa se je po diagnozi sindroma izgorevanja sporazumno razšel marca 2016.

"Globoko smo pretreseni in zelo žalostni. Družini izrekamo sožalje," je ob tem dejal predsednik kluba Union Dirk Zingler.

Smrt nekdanjega trenerja je pretresla tudi slovenskega reprezentanta Kevina Kampla. "Iskreno sožalje vsem. Bil je odličen človek in izvrsten trener, ki se je na žalost od nas prehitro poslovil. Hvala za vse, kar ste me naučili. Upam, da počivate v miru. Nikoli vas ne bom pozabil," je ona instagramu zapisal Kampl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:36 9. Junij 2016.

    Niti takih enoceličarjev kot si ti ne !!

  • 18:15 9. Junij 2016.

    Nacistov, fašistvo, kvizlingov, kapitalistov in ostale navlake pa res ni treba objokovat.

  • 17:36 9. Junij 2016.

    v socializmu so nas pa kar drugi kokali, da je se zdaj vse krvavo 2m pod pol Slovenije

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.