Smrt malčice pretresla zvezdnikovo družino

Foto: Profimedias sveča
Družinska sreča se je sprevrgla v nepopisno tragedijo.
Oglej si celoten članek

Igralec severnoameriške hokejske lige NHL Mikael Granlund, član hokejskega moštva Nashville Predators, in njegova žena Emmi sta sporočila žalostno novico. Mlademu paru se je v torek rodila deklica, ki pa ni imela srčnega utripa.

Novico je z javnostjo delila zvezdnikova boljša polovica, ki je razkritju dodala še srce parajočo fotografijio.

"Najin mali angelček se je v torek rodil brez srčnega utripa. V uteho nama je vera, da naju kot angel varuh opazuje od zgoraj in da se vse zgodi z razlogom," je zapisala skrušena mamica.

Foto: Profimedia mikael granlund

Nosečnost Granludnove izbranke so dodatno oteževale izredne razmere zaradi izbruha koronavirusa, vendar smrt malčice ni povezana s pandemijo, ki je zajela Evropo iziroma svet.

Fotografija in zapis sta v samo nekaj urah zbrala na tisoče všečkov in spodbudnih komentarjev v podporo žalujočemu paru.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 04:02 31. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.