Smrt plavalnega zvezdnika med treningom na Floridi

Foto: Profimedia
Med treningom na Floridi je umrl 26-letni vrhunski plavalec iz Hongkonga Kenneth To.
Oglej si celoten članek

 Vzrok smrti 26-letnika še ni znan. Plavalcu je postalo na treningu slabo, nato pa je v bolnišnici umrl.

Kenneth To je dolgo plaval za Avstralijo, leta 2016 pa je začel nastopati za Hongkong, kjer se je rodil, kot otrok pa se je nato z družino preselil v Avstralijo. Pred tremi meseci je začel trenirati na univerzi na Floridi. Tam naj bi se pripravljal na olimpijske igre 2020 v Tokiu.

Foto: Profimedia Kenneth To To je v karieri osvojil vrsto kolajn. Med drugim se je leta 2013 na svetovnem prvenstvu v v Barceloni veselil srebra z avstralsko mešano štafeto, bil pa je tudi eden zvezdnikov olimpijskih iger mladih v Singapurju 2010, kjer je osvojil kar šest kolajn.

Nazadnje je To decembra nastopal na svetovnem prvenstvu v kratkih bazenih v kitajskem Hangzhouju, kjer je osvojil šesto mesto na 100 m mešano.

Težak boj Plavalna ikona zbolela za hudo boleznijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.