Smrtna tišina na Barçinem avtobusu

Nogometaši Barcelone si po bolečem porazu proti Atlético Madridu, s katerim se je simbolično končala era katalonskega velikana, niso imeli prav veliko povedati.
Oglej si celoten članek

Dolgi obrazi, pogledi usmerjeni v tla, smrtna tišina. S temi besedami bi najlažje opisali razpoloženje nogometašev Barcelone, ko so po porazu proti Atléticu, s katerim so se poslovili od Lige prvakov, pristali v katalonski prestolnici.

Varovanci Gerarda Martina so se brez besed, z izjemo Carlesa Puyola, ki je kramljal s Sergiom Busquetsom, izkrcali iz letala in se posedli po letališkem avtobusu. Njihovi obrazi razkrivajo, kako boleč je bil poraz na stadionu Vicente Calderón, kjer si je vodilna ekipa španske Primere División na račun Kataloncev priigrala uvrstitev v polfinale Lige prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.