Smučarska zvezdnica si je zlomila komolec

Foto: Profimedia Wendy Holdener
Kondicijski trening se je slabo končal.
Oglej si celoten članek

Švicarska alpska smučarka Wendy Holdener je na kondicijskem treningu padla in si poškodovala levi komolec. Zdravniški pregledi na kliniki v Zürichu so pokazali, da gre za zlom, a operacije ne bo potrebno izvesti.

Program treningov se za švicarsko specialistko za slalom in kombinacijo, ki je na veleslalomu v Söldnu zasedla 15. mesto, ne bo spreminjal, že naslednji teden bo odšla v Skandinavijo na priprave za prvi slalom sezone v Leviju.

"Zaenkrat njen nastop v Leviju ni ogrožen. A reči se lahko zapletejo, če bodo bolečine prehude," je dejal zdravnik švicarske reprezentance Walter Frey.

Holdenerjeva je aktualna svetovna prvakinja v kombinaciji in olimpijska podprvakinja v slalomu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:27 1. November 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.