Smuk v Aspnu preložen

Foto: Žurnal24 V Aspnu (na sliki Urška Rabič na četrtkovem treningu) je zapadlo preveč snega, t
Mednarodna smučarska zveza (FIS) je sporočila, da za danes načrtovani ženski smuk svetovnega pokala v ameriškem Aspnu odpade zaradi neustreznih vremenskih razmer.
Oglej si celoten članek
Mednarodna smučarska zveza (FIS) je sporočila, da za danes načrtovani ženski smuk svetovnega pokala v ameriškem Aspnu odpade zaradi neustreznih vremenskih razmer. Izvedbo tekme je preprečil močan snežni metež. Pri FIS so že sporočil, da smuk ni odpovedan, ampak zgolj prestavljen na soboto. Prva tekmovalka naj bi se na progo podala ob 18.45. V nedeljo bodo poskušali prireditelji po programu izvesti slalom (ob 18. in 21. uri). O usodi sobotnega superveleslaloma pri FIS še niso odločali.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.