Smukaška kraljica odpovedala petkov nastop

Foto: Epa
Foto: Epa
Goggia ne bo nastopila vsaj na petkovem superveleslalomu.
Oglej si celoten članek

Branilka olimpijskega naslova v smuku Sofia Goggia, ki okreva po poškodbi kolena, v petek ne bo nastopila na olimpijskem superveleslalomu, so danes sporočili iz italijanske smučarske zveze.

Zmagovalka šestih tekem svetovnega pokala v letošnji sezoni, ki si je na tekmi v domači Cortini d'Ampezzo konec januarja poškodovala koleno in mečnico, je že ob prihodu v olimpijski Peking napovedala, da njeni nastopi še niso zagotovljeni.

Foto: Profimedia Sofia Goggia

Naslednjo možnost za nastop bo 29-letna smučarka iz Bergama imela v torek, ko je na sporedu smuk, ki je tudi njena najmočnejša disciplina.

Goggia je pred štirimi leti na smuku v Pyeongchangu osvojila zlato, pred poškodbo pa je štiri smukaške preizkušnje dobila tudi v letošnji sezoni svetovnega pokala v alpskem smučanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.