Sneijder ostaja v Interju

Foto: Žurnal24 Wesley Sneijder se rad spominja časov, ko je igral pod vodstvom Joseja Mourinha.
Nizozemec Wesley Sneijder ostaja član Interja. V četrtek je predsednik kluba iz Milana Massimo Moratti naznanil, da Nizozemec ostaja član aktualnih zmagovalcev Lige prvakov do sezone 2014/15.
Oglej si celoten članek

Predsednik milanskega Interja Massimo Moratti je dejal, da je nizozemski reprezentant Wesley Sneijder z italijanskim prvakom podaljšal pogodbo do sezone 2014/15. Uradne izjave klub še ni naznanil, a sta tiskovna agencija ANSA in športni časnik La Gazzetta dello Sport že poročala o podaljšanju Sneijderjeve pogodbe.

Sneijder se je Interju pridružil predlansko sezono in je bil eden ključnih igralcev pri osvajanju Interjevih lovorik v minuli sezoni. Po mnenju predsednika Morattija si Nizozemec zasluži tudi letošnjo nagrado zlata žoga, ki jo podeljuje Mednarodna nogometna zveza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.