Sneijder razjezil Inter in Galatasaray

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški prvoligaš Liverpool se je vključil v lov na Nizozemca Wesleya Sneijderja. V italijanskem Interju so se za prestop nizozemskega reprezentanta že dogovorili s turškim Galatasarayom, vendar je Sneijder bolj naklonjen selitvi na Otok.
Oglej si celoten članek

Po poročanju portala Goal.com naj bi nogometaš Interja Welsey Sneijder, čigar klub se je že dogovoril za prestop z Galatasarayom, zavlačeval zaradi želje po igranju v angleški premier ligi.
Eden izmed najbolj resnih kandidatov je Liverpool, ki naj bi že pripravljal ponudbo za nizozemskega reprezentanta. Inter je sicer pristal na odškodnino v višini 10 milijonov evrov s strani Galatasaraya, vendar Sneijder že nekaj časa okleva z odločitvijo. ''V naslednjih 24 urah se bodo opravili številni sestanki in Wesleya zanima, če je Liverpool resnično zainteresiran. Gre za veliko odlčitev v tem obdobju njegove kariere,'' je za Goal.com povedal neimenovani vir.

Za Sneijderja so se zanimali še Arsenal, Tottenham, Manchester United, Manchester City in Chelsea, vendar jih je odvrnila Nizozemčeva plača, ki znaša več kot 300 tisoč evrov na teden. Ugiba se, da redsi ne bodo izenačili ponudbe turškega prvoligaša, vendar bi lahko prevladala Sneiderjeva želja, da zaigra v Angliji. ''Vsi igralci se morajo odločiti do konca januarja in jaz bom storil enako. Ne mudi se mi in ne želim prehitevati s takšno odločitvijo. Ne želim se počutiti, tako kot se, da od mene zahtevajo tako pomembno odločitev v tako kratkem času. Ne gre za denar,'' je povedal Nizozemec, na katerega vse močneje pritiskata tako Inter kot Galatasaray.

Zadnja ponuda Juventusa

Juventus je Athletico Bilbau posredoval zadnjo ponudbo za nakup Fernanda Llorenteja, baski pa morajo odločitev sporočiti do petka. Španski prvoligaš je v začetku januarja zavrnil prvotno ponudbo stare dame, črno-beli pa so poleg štirih milijonov pripravljeni dodati še 300 tisoč evrov bonusa, če Juve ubrani ligaški naslov v serie A.

Rémy zavrnil Newcastle, izbral QPR

Foto: Reuters qpr harry redknapp Francoski reprezentant Loïc Rémy je podpisal štiriletno pogodbo z angleškim Queens Park Rangers. Nogometaš Marseilla, kjer je igral od leta 2010, bi lahko debitiral že v nedeljo proti West Hamu. ''Vesel sem, da se nam je pridružil. Odličen nakup za nas,'' je povedal trener QPR Harry Redknapp in dodal: ''Nisem mislil, da nam ga bo uspelo dobiti, vendar je bil Tony Fernandes tako vztrajen in odlično, da ga imamo. Hiter je, zna dosegati gole in odlično se giba.''

Rémy je zavrnil ponudbo Newcastla, največjo vlogo pri njegovi odločitvi pa je igral prav Redknapp. ''Pogovarjal sem se s Harryjem in Tonyjem in oba sta mi dala jasno vedeti, da me želita v ekipi. Dala sta mi pravo motivacijo. Po sedmih letih v Franciji je prišel pravi trenutek za nove izzive v premier ligi - najboljši ligi na svetu,'' je povedal novopečeni nogometaš QPR.

Lampard namesto Beckhama?

Foto: EPA frank lampard Ameriški nogometni klub LA Galaxy se zanima za usluge Franka Lamparda, ki mu londonski Chelsea ni ponudil podaljšanja pogodbe. V Los Angelesu bodo poskušali Angleža prepričati, da zapolni praznino po odhodu Davida Beckhama, ki je lani po petih letih zapustil Galaxy.

Lampard se po dvanajstih letih poslavlja od Chelseaja in naj ne bi bil naklonjen selitvi v drug angleški klub, čeprav se zanj zanimata Manchester United in Arsenal. Štiriintridesetletnik je že zavrnil ponudbo Evertona, kjer so mu ponujali triletno pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.