Sneijder v Interju ostal zaradi Mouhrina

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Wesley Sneijder je bil celotno letošnje poletje na radarju Manchester Uniteda, a kljub drugačnim pričakovanjem odlični Nizozemec na koncu ni okrepil ekipe Alexa Fergusona. Odlični vezist je zdaj razkril, zakaj je ostal pri Interju.
Oglej si celoten članek

Wesley Sneijder, ki se je zasedbi iz svetovne prestolnice mode pridružil leta 2009, je le nekaj dni po koncu poletne tržnice razkril, zakaj je ostal v Italiji. "Pri Interju sem ostal, ker me je klical Jose Mourinho in mi dejal, da je za mojo kariero najboljše, da ostanem tukaj. Njegovo srce še vedno bije za Inter in povedal mi je, da želi, da bi ostal tukaj," je za slovito La Gazzetta dello Sport izjavil Sneijder.

"Srečen sem pri Interju in lepo mi je, ker sem ostal tukaj. Ne želim več govoriti o Manchester Unitedu, o ponudbi Manchester Cityja pa nič nisem niti slišal," je še povedal Nizozemec, ki je bil eden od najzaslužnejših pri pohodu milanskega velikana na vrh Evrope v letu 2010. V zmagovitem letu je Inter vodil ravno "The Special One". Sneijder pa sicer ni edini nogometaš, ki je izjavil, da ima portugalski strokovnjak nanj velik vpliv. Pred prestopom v ruski Anži je tudi Kamerunec Samuel Eto'o razkril, da nikoli ne bo pozabil trenutkov, ki jih je preživel v majici Interja, ter predsednika Interja Massima Morattija in Mourinha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.