Sneijder zamenjava za Scholesa?

Foto: Žurnal24
Trener Manchester Uniteda, sir Alex Ferguson, naj bi si po poročanju britanskih medijev v svoje vrste želel pripeljati Nizozemca Wesleyja Sneijderja, kot zamenjavo za Paula Scholesa.
Oglej si celoten članek

Vezist nizozemske nogometne reprezentance in evropskega prvaka Interja Wesley Sneijder je prvi na seznamu želja trenerja Manchester Uniteda, sira Alexa Fergusona. Po pisanju britanskih medijev je Ferguson pripravljen za Sneijderja odšteti 42 milijonov evrov, v ekipi rdečih vragov pa ga vidi kot zamenjavo za Paula Scholesa.

Vendar pa večina nogometnih poznavalcev močno dvomi, da bo novi Interjev trener Rafael Benitez iz rok izpustil enega svojih najboljših nogometašev. Sneijder ima namreč pogodbo z milanskim klubom do leta 2014, Inter pa je madridskemu Realu lani zanj odštel 16 milijonov evrov. V prvi sezoni v vrstah Interja je Nizozemec osvojil ligo prvakov, italijansko prvenstvo in italijanski pokal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.