Sneijderju ali Villi naslov najboljšega

Foto: Žurnal24 Wesley Sneijder gol zadetek veselje proslavljanje proslava Jan Mucha Foto: Žurnal24 Giovani van Bronckhorst Miroslav Stoch Foto: Žurnal24 Philipp Lahm Carlos Tevez Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Iker Casillas zmaga veselje proslavljanje slavje Foto: Žurnal24 Sergio Agüero Aguero Per Mertesacker Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Xavi Hernandez Foto: Žurnal24 Andres Iniesta gol zadetek veselje slavje proslavljanje Foto: Žurnal24 Manchester City ima preveč napadalcev in tako Robinho odhaja v Milano. (Foto: Re Foto: Žurnal24 David Villa zmaga veselje proslavljanje slavje Foto: Žurnal24
Wesley Sneijder igra najboljši nogomet v karieri, Španec David Villa pa je ob Nizozemcu glavni kandidat za najboljšega igralca na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.
Oglej si celoten članek

V najboljši enajsterici svetovnega prvenstva je kar pet nogometašev aktualnih evropskih prvakov Špancev. David Villa je ob Wesleyju Sneiderju glavni kandidat za izbor najboljšega. Casillas zadetka ni prejel že na zadnjih treh tekmah, Puyol, Xavi in Iniesta pa so že leta nosilci igre "furije". Sneijder igra najboljši nogomet v karieri, kot tudi Diego Forlan. Čeprav se Nemčija ni uvrstila v veliki finale, pa sta Lahm in Mertesacker igral brilijantno. Giovanni van Bronckhorst je s 35 leti doživel vrhunec kariere.

Najboljših enajst si lahko skupaj z obrazložitvijo ogledate v fotogaleriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.