Snubitev iz nočne more s srečnim koncem

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Navijaču New York Yankees se je povsem ponesrečila snubitev njegovega dekleta med tekmo ameriške lige MLB. A zgodba je imela srečen konec.
Oglej si celoten članek

Andrew Fox je bržkone skrbno načrtoval trenutek, ko bo na tekmi ameriške ekipe MLB med ekipama New York Yankees in Red Sox svoje dekle zaprosil za roko. A snubitev je bila vse prej kot običajna, saj je Fox po zastavljenem vprašanju izgubil prstan.



Razočaranje je bilo veliko in začela se je iskalna akcija, v kateri so mu na pomoč priskočili tudi drugi navijači in varnostniki. Ko se je po nekaj minutah zdelo, da upanja ni več, so stadion preplavili glasni kriki veselja. Prstan so namreč odkrili v zavihanem robu hlačnice njegovega dekleta.

Na olajšanje vseh, ki so dramo spremljali na velikem zaslonu, je dekle privolilo. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.