Sobočani izločili Domžalčane

Foto: Anže Petkovšek Kvalifikacije med NK Domžale in FC Freiburg.
Po Mariboru, Krki, Triglavu, Olimpiji in Aluminiju so se v četrtfinale nogometnega pokala Slovenije danes prebili še Mura, Celje in Gorica.
Oglej si celoten članek

Vodilna zasedba iz 2. slovenske nogometne lige je priredila prvovrstno presenečenje in iz nadaljnjega pokalnega tekmovanja izločila Domžale. Na Fazaneriji so vsi goli padli v prvem polčasu, favorizirane goste je v vodstvo popeljal Rubin Hebaj (15.), za Sobočane pa so v nadaljevanju zadeli Luka Bobičanec (32., 42.) in Žiga Kous (38.). Domžalčani so od 40. minute nastopali z igralcem manj, izključen je bil Žan Žužek.

Celjani so brez stresnih trenutkov slavili v najstarejšem slovenskem mestu, za izbrance ljubljanskega trenerja Dušana Kosića je dva gola dosegel Mitja Križan (48., 42.), enega pa Joaquim Manuel Welo Lupeta (78.). V mestu grofov je Gorica šele v končnici tekme strla odpor Šampiona in na koncu slavila s 3:0. Za Primorce sta zadela Leon Marinič (73.) ter Donatus Edafe (84., 88.).

Žreb četrtfinalnih parov bo v četrtek na sedežu Nogometne zveze Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.