Sodil finale, nato na prostituke

Foto: Twitter Heber Lopes prostituke Foto: Twitter Heber Lopes prostituke Foto: Twitter Heber Lopes prostituke
Brazilski sodnik Héber Lopes se po finalu južnoameriškega prvenstva ni obremenjeval s kritikami in je proslavljal na svoj način.
Oglej si celoten članek

V noči na ponedeljek je bil v ZDA odigran finale Cope Américe, v katerem je Čile po streljanju enajstmetrovk premagal Argentino, ubranil naslov celinskega prvaka in šokantno "upokojil" Lea Messija.

A Messi ni bil edini, ki je po tekmi dvigoval prah. Brazilski sodnik Héber Lopes, ki je v finalu pokazal sedem rumenih in dva zelo sporna rdeča kartona (po enega na vsaki strani), se je po srečanju namreč prepustil užitkom.

Na medmrežju so zaokrožile fotografije, na katerih sodnik večer in noč preživlja v družbi dveh prostitutk. Po posnetkih sodeč se je večer začel v nočnem lokalu, nadaljeval pa v bolj zasebnem vzdušju, kjer so nastale žgečkljive fotografije, ki si jih lahko ogledate v zgornji galeriji.

Kdo je podobe spravil na svetovni splet, ni znano.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:16 1. Julij 2016.

    mu bom poslal ta članek,upam,da vas iztoži do gat,na sliki je Jorge Rafaat Toumani

  • 20:58 30. Junij 2016.

    ja pa kaj vas to briga, kam ga gre ta frustriranec namakat in se slikat kot pravi idiot

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.