Sodišče ali El Clásico?

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski napadalec se je znova znašel v navzkrižju z zakonom, kar bi lahko negativno vplivalo na njegovo profesionalno kariero.
Oglej si celoten članek

Karim Benzema je stari znanec policije, saj je v preteklosti že ostal brez vozniškega dovoljenja, tokrat pa si je privoščil nov prekršek, ki bi lahko ogrozil njegov nastop na prvem El Clásicu letošnje sezone, ki bo na sporedu 21. novembra.
Foto: Instagram karim benzema izpit Policisti so napadalca Real Madrida v četrtek ujeli pri prehitri vonji, za nameček pa pri sebi ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Benzema je možem v modrem ponudil dokument, ki po njegovih navedbah predstavlja začasno dovoljenje, vendar se policisti niso dali prepričati, zasegli vozilo in ''dirkaču'' izstavili globo.

Francoz je sicer znan kot pravcati cestni dirkač. Leta 2013 so ga zaradi prehitre vožnje kaznovali s 23.400 dolarji in osemmesečnim odvzemom vozniškega izpita, ko je za več kot 100 odstotkov prekoračil omejitev 100 km/h.

Benzema se bo moral zaradi novega prekrška zglasiti na sodišču, obravnava pa je predvidena za 21. november, ko bo na sporedu tudi prvi letošnji ligaški derbi med Realom in Barcelono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.