"Sodnik Bolt": delilec pravice prehitel celotno obrambo!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Švicarski sodnik je postal ena glavnih zvezd socialnih omrežij.
Oglej si celoten članek

Švicarski nogometni sodnik Urs Schnyder je kar preko noči postal prava spletna atrakcija, saj je s svojim sprintom na tekmi med Thunom in Xamaxom navdušil svet.

Domači Thun je v neposredni borbi za obstanek med švicarsko elito slavil s 3:0, omenjeni dogodek pa se je zgodil ob tretjem zadetku, ko je Schnyder tekom protinapada prehitel celotno zadnjo linijo Xamaxa.

Tekmo je poleg sodnika Schnyderja zaznamoval še domači vezist Gregory Karlen, ki je mrežo Xamaxa zatresel kar dvakrat, medtem ko je en gol po podaji Slovenca Kenana Fatkića prispeval Ridge Munsy.

Fatkić je sicer igral do 88. minute, ko je njegova ekipa vodila že z 2:0, ter si prislužil rumen karton v 52. minuti.

Foto: Twitter Kenan Fatkić

Thun je z zmago skočil s predzadnjega mesta, ki pelje v dodatni dvoboj za obstanek, medtem ko Xamax ostaja na zadnjem mestu in je vse bližje selitvi v drugi razred tekmovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.