Sodnik tako bežal z nogometne tekme

Včasih je sojenje zahteven posel.
Oglej si celoten članek

Tekma v bolgarski četrtoligaški konkurenci je bila prekinjena zaradi napada na sodnika. Ta si je glavo rešil z begom na parkirišče.

Vse skupaj se je zakuhalo, ko je delilec pravice pokazal rumeni karton enemu izmed nogometašev. Ta ga je pred tem že odrinil. Pritekel je kapetan moštva, poizkušal izbiti karton iz sodnikovih rok, nato pa je slednjega dvakrat v glavo želel udariti še igralec, ki si je prislužil rumeno kazen.

Sodnik je pobegnil z igrišča in odpisal konec dvoboja. Nato se je želel napotiti v garderobo, a je proti njemu znova planil kapetan, prav tisti, ki se mu je približal že na terenu. Sodnik je z napadalcem za petami pobegnil s stadiona in stekel med parkirane avtomobile. Besnega kapetana so uspeli zadržati.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:11 17. Marec 2021.

    In to se dogaja v Evropi! 😱😁

  • ode
    16:55 17. Marec 2021.

    Bedak je, kdor gre za sodnika v tako bedast šport, kot je fuzbal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.