Sodnik tega ni opazil

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Cristiano Ronaldo je na ligaški tekmi z Las Palmasom namerno brcnil branilca Davida Simona, čeprav nobeden od njiju ni bil pri žogi. Sodnik je njegovo potezo spregledal.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je na tekmi 10. kroga španske La Lige na Santiago Bernabéuu premagal Las Palmas (3:1) in z enakim številom točk kot Barcelona (24) ostal na vrhu ligaške lestvice.

V 14. minuti srečanja se je med strelce vpisal Cristiano Ronaldo, njegovo predstavo pa je zasenčila namerna brca v nasprotnega nogometaša. Delilec pravice je dogodek, za katerega bi Ronaldo moral prejeti najmanj rumeni karton, spregledal, saj nihče od nogometašev takrat ni bil pri žogi.

Na potezi je španska nogometna zveza, ki bo presodila, ali si Portugalec zasluži kazen. Morebitna prepoved bi bila velik udarec za galaktike, ki jih v prihajajočem krogu čaka zahtevno gostovanje pri Sevilli, že v naslednjem pa bo na sporedu prvi letošnji El Clásico, na katerem naj bi manjkal Lionel Messi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.