Sodnik umrl zaradi udarca 17-letnika

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Boj za življenje je izgubil 46-letni sodnik, ki ga je 17-letnik med nogometno tekmo udaril v obraz, jezen, ker je zaradi nespoštovanja pravil igre prejel rumeni karton.
Oglej si celoten članek

Dogodek se je zgodil 27. aprila na tekmi mladinske lige v ameriški zvezni državi Utah. Nesrečni Ricardo Portillo, ki ga je zaradi mladoletnosti neimenovani nogometaš s pestjo udaril v obraz, je takoj padel v nezavest in bil vse do smrti v komi.

Policija je mladega nogometaša odpeljala v pripor, po smrti Portilla pa mu grozi večletna zaporna kazen.

Spomnimo ...

Dolgoletni nogometni sodnik Portillo je po udarcu, ki ga je utrpel na tekmi mladinske nogometne lige, padel v komo. Delilec pravice je 17-letnemu nogometašu pokazal rumeni karton, med vpisovanjem imena pa ga je najstnik udaril v glavo. Vročeglavega nogometaša so nato pridržali.

Portillo se je najprej počutil povsem običajno, po tekmi pa ga je obšla slabost. Začel je bruhati kri, zato so prisotni hitro poklicali rešilca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.