Sodnik v peruanski ligi "podal“ za gol

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Do povsem nenavadnega zadetka so prišli igralci peruanskega kluba Sporting Cristal med tekmo prve lige. Odločilno "podajo“ za gol je namreč pripravil glavni sodnik Luis Garay Evia.
Oglej si celoten članek

Tekmo peruanske prve lige med kluboma Sporting Cristal in Juan Aurich je odločil prav poseben gol. Odločilni zadetek je namreč igralec Cristala zadel s pomočjo "podaje“ glavnega sodnika Luisa Garaya Evio.

Prvi v lestvici peruanskega prvenstva je v nedeljo na tekmi s klubom Juan Aurich pričakoval izenačen izid, ko je prišlo do nenavadnega pripetljaja. Ko je namreč vratar Pedro Gallese po napadu Cristala vrnil žogo v igro, je zadel sodnika Garaya Evio v noge, žoga pa je našla pot do igralca Cristala Irvena Avile.

Avila je z žogo hitro meril v gol, njegova ekipa pa je povedla z 3:2 in končno tudi zmagala. Sodnik Garay Evia pa se je vpisal med podajalce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.