Sodnik z glavo udaril vratarja

Iz Srbije poročajo o nevsakdanjem dogodku na športnih igriščih. Srbski nogometni sodnik Saša Stefanović je na povratni tekmi finala srbskega prvenstva v futsalu med ekipama kragujevškega Ekonomca in beograjskega Marbo Intermeca v Kragujevcu z glavo udaril vratarja moštva Ekonomac Miodraga Aksentijevića, sicer srbskega reprezentanta v futsalu.
Oglej si celoten članek

Po poročanju srbskih medijev je sodnik dve minuti pred koncem prvega polčasa, med prekinitvijo igre, pristopil k vratarju in ga brez očitnega razloga udaril z glavo v predel obraza. Sodnika je po incidentu nemudoma prijela policija iz Kragujevca ter ga priprla, preiskovalna sodnica pa je 43-letnemu nasilnežu iz Niša odredila 48 urno pridržanje, proti njemu pa bodo vložili obtožnico zaradi nasilnega obnašanja na športnih prireditvah.

Nesrečnega vratarja so prepeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je v napadu doživel le lažje poškodbe. Zaradi fizičnega napada so prekinili finalni obračun, prvak nacionalnega prvenstva v futsalu tako še ni znan. Prva tekma finala se je končala z izidom 2:2, takšen izid na semaforju pa je bil tudi ob prekinitvi obračuna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.