Sodnika na nosilih odnesli z igrišča

Foto: Profimedia
Neredko vidimo, da poškodovanega igralca na nosilih odnesejo z igrišča. No, nekoliko redkeje pa vidimo, da se to zgodi glavnemu sodniku.
Oglej si celoten članek

Na kvalifikacijski tekmi Evropske lige smo doživeli zelo redek pojav. Poškodoval se ja glavni delilec pravice, tako da so ga morali na nosilih odnesti z igrišča.

Romunski sodnik Marius Avram se je poškodoval v 27, minuti tekme Honved : Rabotnički. Nesrečni delilec pravice si je med tekom zvil gleženj ter obležal na tleh. Kmalu je postalo jasno, da tekme ne bo mogel soditi dalje.

Odgovornost je tako prevzel četrti sodnik Iulian Calin, ki je tekmo, katera se je končala z izidom 4:0, odvodil do konca. Honved se je tako prebil v naslednji krog kljub porazu 2:1 na prvi tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.