Sodnika udaril, ta je vrnil z isto mero

Foto: EPA
Foto: EPA
V Zimbabveju mora sodnik dvakrat razmisliti preden igralcu pokaže rdeč karton.
Oglej si celoten članek

Nogometni navdušenci so večkrat tudi upravičeno mnenja, da so sodniki najbolj zaščiteni ljudje na zelenicah, saj le redko odgovarjajo za svoje napake na njih. A sojenje je lahko tudi nevarno, vsaj v Zimbabveju mora očitno delilec pravice dvakrat premisliti, ko poseže po rdečem kartonu.

Na eni izmed tekem je tako poteza sodnika razjezila nogometaša, ki je takoj krenil v obračunavanje z možem s piščalko v ustih. Ta je bil sprva sicer presenečen ob udarcih, ki so leteli proti njemu, nato pa se je tudi sam odločil za boj s pestmi. Med oba srboriteža so skočili prostali igralci in tako preprečili morebitne hujše posledice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.