Sodniki priznali "fantomski" koš Gasola

Španija je v osmini finala brez večjega naprezanja izločila Senegal, Pau Gasol pa je na tekmi v Madridu dosegel tudi koš, ki ne bi smel obveljati.
Oglej si celoten članek

Sredi druge četrtine, ko so domačini že ušli Senegalcem, je napad Španije zaključeval Pau Gasol, a ob dobro postavljenih senegalskih centrih ni mogel priti do izdelane situacije za met. V gneči je žoga skozi obroč najprej šla iz spodnje strani navzgor, nato pa je padla skozi mrežico tudi s "prave", zgornje strani. 

Hrvaški sodnik Sreten Radović je koš priznal, po protestiranju Afričanov pa je trajalo kar nekaj časa, da se je tekma nadaljevala. Vendar je bilo prepričevanje Senegalcev zaman, koš španskega centra je namreč obveljal. Na tekmi sta poleg Radovića sodila tudi Slovenec Matej Boltauzer in Nemec Robert Lottermoser.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.