Sodniki zgroženi in ogorčeni nad Zahovičem

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zveza nogometnih sodnikov Slovenije (ZNSS) se je z izjavo za javnost odzvala na besede Zlatka Zahoviča in NK Maribor, da bo naredila vse, da bo v letošnji sezoni državni prvak Olimpija. Pri ZNSS so vse odločno zavrnili.
Oglej si celoten članek

Uradna izjava Zveze nogometnih sodnikov Slovenije (objavljamo jo v celoti):

Glede na izjave za medije športnega direktorja NK Maribor ter nato še sporočila za javnost, ki ga je NK Maribor posredoval medijem glede namigovanj in insinuacij, da naj bi bili nekateri klubi v prihajajoči prvoligaški sezoni s strani sodnikov in sodniške organizacije favorizirani, Zveza nogometnih sodnikov Slovenije (ZNSS) podaja naslednjo izjavo:

V ZNSS smo zgroženi in ogorčeni nad načinom komunikacije ter zlonamernostjo in neresničnostjo izjav predstavnikov NK Maribor. S tovrstnimi izjavami ne zdaj ne v prihodnje ne bomo javno polemizirali. Avtor(ji) obtožb bodo svoje argumente morali predstaviti v disciplinskem postopku.

Želimo pa ob tej priložnosti jasno poudariti, da ZNSS ni in tudi v prihodnje ne bo podlegala tovrstnim pritiskom. Tako kot doslej, bomo tudi v prihodnje do vseh klubov imeli popolnoma enaka merila, čeprav se zavedamo, da komu iz t.i. "velikih" klubov, ki zase pričakuje priviligirano uporabo pravil, to ni po volji. ZNSS, ki jo UEFA uvršča med najboljše sodniške organizacije v Evropi, bo tudi v prihodnje z vso odgovornostjo skrbela za regularnost tekmovanj, pri čemer je drugačni interesi posameznih klubov ali njihove uvrstitve nikakor ne zanimajo.

Tistim, ki poskušajo manipulirati z nogometnimi sodniki za doseganje svojih parcialnih ciljev, ob tem jasno sporočamo, da takšni poskusi v Sloveniji ne bodo naleteli na plodna tla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:17 13. Julij 2011.

    Vladek čiista resnica prihaja iz tvojih ust !! Bravo sodniki ne se dat !!!!

  • 12:35 13. Julij 2011.

    ma če je glup pizda joka se ker ne prizna,d je olimpija najboŁša

  • 11:07 13. Julij 2011.

    Par dni nazaj sem napisal da je ta Zlatko,sramota za Maribor.Sedaj pa še pripisujem za celi Slovenski nogomet.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.