Sodniku dodelil tehnično napako

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkar San Antionio Spurs je na nedeljski tekmi lige NBA v šali pokazal tehnično napako glavnemu sodniku Leroyu Richardsonu.
Oglej si celoten članek

Mani Ginobili je na tekmi proti Minnesoti Timbewolves stopil na črto za proste mete in sodniku z roko nakazal, naj počaka trenutek, kar pa je Leroy Richardson očitno spregledal, saj je košarkarju podal žogo in za las zgrešil njegov obraz.

Ginobili je vse skupaj pospremil s polnasmeškom in sodniku za kazen pokazal tehnično napako. Na koncu se je vse dobro končalo, saj so domači Volkove odpihnili z igrišča (123:97).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.