Sodniku izmaknil sprej in hitro obžaloval

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Napadalec Sportinga je zadetek na tekmi Lige Evropa želel proslaviti na prav poseben način in svojo predrznost plačal z rumenim kartonom.
Oglej si celoten članek

Teofilo Gutierrez je v 77. minuti tekme šestega kroga Lige Evropa proti Bešiktašu zabil za končnih 3:1 in ekipi pomagal do uvrstitve v izločilne boje drugega najmočnejšega nogometnega tekmovanja na stari celini.

Nogometaš je zadetek želel proslaviti tako, da je sodniku izmaknil sprej za označevanje prostih strelov in poskušal nekaj narisati na zelenico. Nevešč upravljanja s sodniškim pripomočkom je narisal le 'zmazek', preden so ga obkrožili njegovi soigralci.

Sodnik mu je za njegovo potezo pokazal rumeni karton, kar pa nogometašu ni skazilo veselja, saj si je ekipa iz Lizbone priigrala uvrstitev med 32 najboljših ekip letošnje sezone Evropske lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:39 11. December 2015.

    Tipični glupi fuzbaler...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.