Sodniško opravičilo West Bromu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vodja angleške zveze profesionalnih nogometnih sodnikov Mike Riley se je osebno opravičil West Bromwich Albionu zaradi številnih napak.
Oglej si celoten članek

Trener 'Baggiesov' Steve Clark je sporočil, da je West Brom prejel klic Mika Rileyja, ki se je klubu opravičil zaradi enajstmetrovke, ki je bila dosojena v korist Chelsea na prvenstveni tekmi nedolgo tega. S to sporno enajstmetrovko so modri prišli do izenačenja, West Brom pa je ostal brez dveh točk.

"Prejeli smo klic opravičila Mika Rileyja. Meni, da je bila storjena napaka. To nam sicer ne vrne izgubljenih točk, je pa vseeno lepa gesta," je povedal Clark.

Klic sodniške organizacije je odgovor na pismo, ki ga je vodstvo kluba naslovilo nanjo. V pismu so se pritožili zaradi številnih napak, s katerimi so sodniki oškodovai West Brom v letošnji sezoni. Po mnenju kluba so zaradi teh napak ostali brez sedmih točk. Klic Rileyja sicer ni prvo opravičilo klubu zaradi omenjenih napak, že pred nekaj tedni se je zaradi nedosojene enajstmetrovke proti Stoke Cityju opravičil sodnik Howard Webb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.