Soglasno: Denič ostaja za krmilom reprezentance

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Boris Denič bo še naprej opravljal vlogo selektorja slovenske moške rokometne reprezentance.
Oglej si celoten članek

Boris Denič, ki bo po novem vodil tudi Dinamo Minsk, je sicer po neuspešnem nastopu v kvalifikacijah za EP 2014 ponudil odstop, a ga je predsedstvo Rokometne zveze Slovenije na korespondenčni seji zavrnilo, so sporočili z RZS.

"Na 23. korespondenčni seji predsedstvo Rokometne zveze Slovenije ni sprejelo ponujenega odstopa Borisa Deniča, selektorja moške članske reprezentance. Od 23 članov predsedstva RZS jih je glasovalo 14 in vsi so zavrnili ponujen odstop," so v sporočilu za javnost zapisali pri RZS.

Ostaja do Ria 2016 

"Boris Denič je v torek na predsedstvo RZS naslovil dopis, v katerem je zaradi neuspeha v kvalifikacijah za EP 2014 ponudil odstop. Predsednik RZS Franjo Bobinac je v ta namen sklical korespondenčno sejo predsedstva in do predpisanega roka (petek, 21. junij, do 12. ure) je glasovalo 14 od 23 članov predsedstva. Vseh 14 članov predsedstva RZS je zavrnilo ponujeni odstop. To pomeni, da Boris Denič v skladu z veljavno pogodbo ostaja selektor moške članske reprezentance do OI 2016 v Braziliji," so še dodali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.