Soigralec mu je razparal lice

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Branilec QPR Nedum Onuoha je v zračnem trčenju s soigralcem utrpel grozljivo ureznino.
Oglej si celoten članek

Foto: Youtube trčenje onuoha caulker giroud V 28. kolu najmočnejšega nogometnega tekmovanja na Otoku je Arsenal na Loftus Roadu premagal Queens Park Rangers, katerega član je nesrečni Nedum Onuoha.

Nigerijski branilec je v zračnem dvoboju z Olivierjem Giroudom in soigralcem Stevenom Caulkerjem utrpel ureznino levega lica, na katerem je zazevala globoka rana.

Fotografijo bizarne poškodbe je na družabnih omrežjih objavil njegov soigralec Shaun Wright-Willimas, ki je kolegu zaželel čim hitrejše okrevanje.

Za zdaj ni znano, koliko časa, če sploh, bo nogometaš odsoten z igrišč, zagotovo pa se bo moral vsaj za nekaj tekem poslužiti zaščitne maske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.