Soigralec se je pritožil zaradi Dončića

Foto: Epa Maxi Kleber
Nemec Maxi Kleber je 'potarnal' na twitterju.
Oglej si celoten članek

Nemški košarkar Maxi Kleber, ki zanimivo prihaja iz mesta Würzburg tako kot Dirk Nowitzki, je na socialnem omrežju twitter opozoril na težavo s katero se mora srečevati v zadnjih mesecih. Košarkar Dallasa je sicer našel rešitev za njo.

"Iz nekega razloga me ljudje vseskozi zamenjujejo z Luko Dončićem. Postanejo vzhičeni in komaj čakajo, da se podpišem na njihove reči ... Do zdaj bi se moral že navaditi. Rečem jim 'ampak jaz nisem Luka'. In rezultat? So razočarani, jaz pa ne podpišem ničesar," je zapisal Nemec in se v nadaljevanju zahvalil za posebno majico na kateri je ob fotografiji Slovenca zapisano: "Jaz nisem on."

Vse skupaj jeopazil tudi Luka Dončić in se pošteno nasmejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.