Šok! Pred tremi leti igral za Olimpijo, zdaj pred največjo bitko življenja

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekdanjemu nogometašu Olimpije, Kopra in Gorice so diagnosticirali rak testisov.
Oglej si celoten članek

Nekdanji mladi hrvaški nogometni reprezentant Bojan Knežević, ki je dve sezoni in pol preživel tudi v Sloveniji pri Olimpiji, Kopru in Gorici, je preko socialnih omrežij sporočil, da je zbolel za rakom testisov.

Na Instagramu je tako delil fotografijo iz bolniške postelje, zraven pa je (v ponedeljek) zapisal, da ga v torek že čaka operacija, po kateri bo imel več informacij o samem tumorju.

"Najprej bi vsem zaželel srečno novo leto, veliko sreče, ljubezni, uspeha in seveda zdravja! Na žalost se moje ni začelo dobro, saj so mi diagnosticirali tumor desnega testisa, katerega mi bodo jutri operirali. Ne gre niti za prvo, niti za zadnjo veliko oviro, ki se mi je postavila na pot v mojih 25 letih življenja, in še vsako sem uspel premagati. Tako bo tudi tokrat. Edino in zadnje, kar lahko napišem, je LET'S DO IT," je šokantno novico svojim sledilcem sporočil 25-letni nogometaš.

Knežević, ki sicer prihaja iz Bjelovara, je nekdaj veljal za enega največjih hrvaških talentov in vsi so mu napovedovali veliko kariero. Za Dinamo Zagreb je tako debitiral pri vsega 17 letih, kot 19-letnik pa je že igral v prvi postavi tekme Lige prvakov proti Juventusu, Sevilli in Lyonu.

Nato pa je njegova kariera zavila v napačno smer, saj ni niti približno unovčil svoj veliki talent. Sledile so posoje k Lokomotivi, Olimpiji in Kopru, a nikjer ni uspel prikazati željenih predstav. Iz Dinama se je preselil k nižjeligašu Opatiji, lani pa je drugo polovico sezone nastopal znova v Sloveniji pri Gorici. Pred letošnjo sezono je podpisal za bolgarski Hebar, a je nato predčasno prekinil pogodbo ter pred dvema tednoma podpisal za Termoli, klub iz italijanske četrte lige.

V dresu Olimpije je v sezoni 2019/20 nastopil na 11 tekmah in dosegel en zadetek, medtem ko je v naslednji sezoni za Koper zbral 23 nastopov in tri asistence. Lani pa je v drugi slovenski ligi za Gorico nastopil na 12 tekmah der vpisal eno asistenco.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.