Šok v Barceloni, odšel največji talent

Foto: Profimedia Xavi Simons
Mladenič ni bil zadovoljen v La Masii.
Oglej si celoten članek

Izjemno nadarjeni nizozemski nogometaš Xavi Simons je zapustil vrste Barcelone, saj  ni bil zadovoljen s tem, kako so z njim ravnali v sloviti La Masii. Novica je šokirala številne navijače Barcelone, ki so v 16-letniku že videli novega Xavija Hernandeza. A Xavi Simons zdaj ne bo nadomestil soimenjaka.

Nizozemec, ki ima tudi španski potni list, je veljal za največji talent v sloviti akademiji Barcelone po Lionelu Messiju, zdaj pa se je vse skupaj končalo zaradi slabega odnosa med Simonsom in vodilnimi možmi La Masie. Po pisanju Munda Deportiva se je v vse skupaj hitro vmešal PSG, ki je mladeniču celo že zdaj pripravljen ponuditi igranje v prvem moštvu.

Pri Mundo Deportivu so navedli nekaj vzrokov za nezadovoljstvo mladega nogometaša: v La Mesii ga niso več imeli za prvi projekt akademije, klub mu je ponudil 'le' 100 tisoč evrov letne plače, klub naj bi se prepozno začel pogovarjati o novi pogodbi, Barcelona naj bi bolj forsirala še enega 'čudežnega dečka' Kamerunca Ilaixa Moribo ...

Foto: Profimedia Xavi Simons

Vse skupaj verjetno ni olajšalo niti dejstvo, da je Simonsov agent kontraverzni Mino Raiola. Ta je takoj krenil na pogovore v Pariz. Francoski mediji že poročajo, da je dogovor sklenjen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.