Šok v Gorenju

Foto: Žurnal24 Trener Gorenja Ivica Obrvan na Čupića ne bo mogel računati do konca sezone.
Šok v rokometnem klubu Gorenje. Velenjčani v končnici državnega prvenstva in v Pokalu EHF ne bodo mogli računati na hrvaškega reprezentanta Ivana Čupića.
Oglej si celoten članek

Eden od ključnih mož rokometašev Gorenja Ivan Čupić si je hudo poškodoval koleno. "Poškodbo je staknil na tekmi proti Preventu. Koleno je zaplesalo, magnetna resonanca pa je pokazala, da si je strgal sprednjo križno vez. Letošnja sezona je zanj že končana," je za zurnal24.si pojasnil direktor rokometnega kluba Gorenje Stane Ostrelič, ki dodaja, da bo rokometaš v četrtek pregledan, nato pa ga čaka operacija.

 
 

To je tako, kot če Celje ostane brez Kokšarova.

Stane Ostrelič, direktor RK Gorenje

 
Za Gorenje je to pred zaključnim turnirjem slovenskega pokala in prvo polfinalno tekmo Pokala EHF proti St. Gallenu velik šok. "To je tako, kot če Celje ostane brez Kokšarova. Čupić je ključni igralec Gorenja," dodaja Ostrelič, ki je dejal tudi, da velenjski rokometaši ne bodo iskali novih okrepitev. "Njegovo mesto bo zavzel Golčer, okrepitev pa ne moremo iskati, saj pravila velevajo, da po prvem marcu ne moremo več registrirati novih igralcev. Tudi za nastope v Evropi ne bomo iskali zamenjave," pravi direktor vodilnega moštva slovenskega rokometnega prvenstva.

"Čupićeva poškodba je za nas velik hendikep, saj je eden od nosilcev igre, poleg tega pa se borimo na treh frontah. Čupić bo v kratkem operiran, sicer pa še vedno dobivamo nekatere informacije in poskušamo razmišljati čim bolj pozitivno," je dejal hrvaški trener Ivica Obrvan, ki meni, da so možnosti Gorenja za uspeh znatno manjše. "Upam, da bomo uspešno končali vsaj eno od treh tekmovanj. Seveda bodo morali igralci zdaj dati še več od sebe. V taktičnem smislu ne bo prišlo do večjih sprememb, saj Čupić igra na krilnem položaju, s katerega – če odštejemo sedemmetrovke – doseže največ golov. Njegove odsotnosti ne gre objokovati. Nikakor se ne mislimo vdati in vsako tekmo bomo igrali s polno močjo, na zmago!"
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.